diumenge, 26 d’abril del 2015

La Marxa a Montserrat, la primavera Druida caminant!

Al mes de maig arriba la nostra tradicional Marxa a Montserrat! A peu, d'excursió, en cotxe escombra... són moltes les maneres de gaudir de la #MarxaDruida.

El proper 23 i 24 de maig l'Esplai Druida organitza una caminada des de Nou Barris i fins al Monestir de Montserrat.

La Marxa a peu sortirà del l'Esplai el dissabte 23 de maig a les 4h i ens portarà, tot passant per diversos punts de control, fins al monestir de Montserrat el mateix dissabte al vespre.

Els infants de l'esplai menors de 12 anys tenen l'opció de fer l'excursió de cap de setmana al Montserrat. L'excursió comença el divendres a les 20,30h a l'esplai i sortiran direcció al monestir el dissabte al matí. Aquesta opció facilita la participació dels pares i mares a la marxa a peu.

A la Marxa hi pot participar tothom, és una activitat oberta al barri! Però doneu-vos pressa ja que les places són limitades i la inscripció finalitza el 9 de maig.

Els i les participants rebreu el llibre de ruta de la Marxa, la samarreta, l'assegurança i les indicacions tant de seguretat com de funcionament de la Marxa. El preu és de 26€ per persona i inclou la tornada, el diumenge, en autocar fins a Nou Barris.

Per inscriure's només cal contactar amb druida@fundesplai.org o al 663 958 136


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada