divendres, 29 de maig del 2015

L'Article del diari de Festes 2015

Creiem que per problemes amb la maquetació del diari de Festes de Prospe, no s'ha publicat l'article que vam escriure!

El compartim ara amb vosaltres! I bones Festes!

Sóc Druida, Sóc d’Esplai! 

Si ens seguiu a les nostres xarxes socials, haureu vist que el títol d’aquest escrit correspon a les etiquetes habituals que utilitzem, sovint acompanyat d’Esplai Compromès. Amb tot plegat ens definim! 

#SócDruida per la màgia que plegats construïm: els personatges de les colònies, la complicitat de les famílies, l’esforç dels monitors i monitores i el més important la il·lusió dels infants!

#SócdEsplai amb tot el què comporta: formar part d’un projecte educatiu, participatiu i comunitari a on totes i tots sumem i en som part.

#EsplaiCompromès amb la nostra societat, la nostra ciutat i el nostre barri! L’educació en valors, el treball en xarxa i el projecte compartit ens porta a treballar per a la inclusió i el marc del lleure educatiu és la millor eina per garantir que els infants avancin en l’aventura de la vida.

Enguany ha estat un any de canvis a l’Esplai! el primer i més significatiu, és que hem estrenat casa! Des del setembre la nostra nova seu està a l’Escola Mercè Rodoreda, un espai fantàstic a on fer la nostra activitat. Aprofitant aquestes línies volem agrair a tota la comunitat educativa del Rodoreda per la fantàstica acollida! 

A més a més, i en el moment com l’actual, on la crisi avança, un dels factors que reclamen una resposta més immediata és la lluita contra l’exclusió social. És per això, que hem creat un projecte encaminat perquè el dret a l’educació en el lleure, així com el principi d’equitat sigui una realitat, fent un gran esforç per garantir la igualtat d’oportunitats i la promoció de la inclusió i cohesió social.

És per això que hem endegat el Projecte Eduquem Plegats - Esplai Diari, un espai de lleure socioeducatiu de dilluns a divendres de 16,30h a 19,30h a on els infants de 3 a 12 anys berenen, fan reforç escolar, o en el cas dels petits mitjançant el joc i la psicomotricitat avancen en els seus aprenentatges, i tots i totes gaudeixen d’una estona de lleure entre setmana. Un espai que pretén cobrir les necessitats educatives i de lleure dels infants del barri esdevenint un espai inclusiu i relacional. I a partir d’ara, estrenem nous horaris pels més petits, amb opció de 16,30h a 18,30h!

Però continuem fent activitat d’esplai els dissabtes de 17h a 19h! Què això continua sent la nostra essència! Petits i grans compartim activitats i aventures: tallers, jocs, excursions, ginkames,… i les famílies també hi participen!

I ara arriba l’estiu, i amb ell la nostra #DruidaExperience l’aventura de l’estiu Druida! Colònies, Campaments i Casal d’Estiu (enguany a l’Escola Prosperitat) una proposta màgica per gaudir de l’estiu.

Com si tot això fos poc, també volem gaudir de les festes del nostre barri! I ho farem el 30 de maig a partir de les 19h a la Zona Verda: activitat infantil i butifarrada, el que hem anomenat #Druidafarrada! i on la Comissió de Famílies ha posat molta il·lusió i esforç!

També estem “on fire” amb la campanya #BotaXlaInfancia on cada bot (salt) que es publica amb aquesta etiqueta a les xarxes socials es recapta un euro per als infants! Us convidem a participar-hi!

Ja sabeu, si voleu compartir la màgia amb nosaltres ens trobeu:
facebook.com/esplaidruida

663 958 136

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada